Partnereink:

hyperdesmo.hu

hyperdesmo.sk

izolaciapur

szórt purhab szigetelés

szórt polyuretán

štrko-piesky

epoxidové podlahy

-Nyitott cellás purhab szigetelés-A szórt PURhabszigetelés mindig tökéletesen szigetel, ezért hívjuk tökéletesnek, intelligensnek.
Úgy működik mint a levegő akadály tehát -100%-osan szigetel átszivárgás nélkül.
A melegnek nincs merre elmenekülnie, és a hidegnek nincs merre bejutni a házba.
A nyitott cellás sejt szerkezetnek köszönhetően a háza lélegzik.

Szórt szigetelés PURhabbal, egy szigetelés rendszer amelynek a használatával tökéletesen szigetelt, nyugodt, száraz és egészséges környezetet teremtünk.
A szórt szigetelés megfelelő asztmásoknak és allergiások számára is. 1 nap alatt beszigeteljük a házát.
A hőszigeteléses hab alkalmazását egész évben végre lehet hajtani-időjárástól függetlenül.

Előnyök

A szórt PUR szigetelés egyedülálló szórt szigetelőhab vízbázisú, amelyet több mint 40 éve alkalmaznak nagy sikerrel Kanadában és az USA-ban. Itt a PUR hab több mint 1500 000 építkezésen lett már használva és 100%-os a feszülése.

Energiamegtakarítás

Fűtésre szánt energiafogyasztás csökkentése- akár 75%-os pénzmegtakarítás.

Nincs penész

Megakadályozza a légáramlást és ezáltal a páralecsapódást is, ami az egészségre veszélyes penész kialakulásának az oka.

Szigetelés gyorsasága

A lehető leggyorsabb alkalmazás, könnyű munka és ideális technológia padlásszoba és szerkezet hozzávetőleges szigetelésére is.

100% Feszülés

A szórt PURhab szigetelés teljesen kompakt szigetelőréteget alakít ki bármilyen szivárgás és kötés nélkül.
Mint akusztikus szigetelés az épületet zajmentessé teszi, nyugodtságot és békét hoz az Ön otthonába.

PUR teljesen kompakt szigetelésréteget alakít ki bármilyen szivárgás nélkül.
PUR 100%-os feszülést biztosít, ameddig az általános szigetelés 2-től egészen 10%-osat.
átlagos tetőnek 150m2 felülettel tehát egészen 15m2-es nem szigetelt területe lehet(átlag szoba területe).

10%-os egésztelenség a hőszigetelő tulajdonságok romlását jelenti akár 90%-al.

Bonyolult helyeket csak szórt PUR habbal lehet jól szigetelni.
Tökéletesen kitölti a nehezen hozzáférhető helyeket.
Hasonló tetőszerkezetet tökéletesen csak szórt PUR habbal lehet szigetelni.
A mi technológiánk százszázalékosan megoldja a szigetelés átlagos problémáit az első szarufa és a védőfal közt.

A PUR hőszigetelő szórással alkalmazott hab anyag.
A szigetelőhab kétkomponensű anyag vízbázisú nyitott cellás struktúrájú.
A szigetelőhab teljesen kompakt, légmentes és nem nedvszívó hőszigetelő réteget alakít ki.
Egyértelmű előnye a maximális tapadás bármilyen alapra, és a szerkezet tökéletes kitöltése, ezáltal megszűnnek a szivárgási problémák, amelyek negatívan hatnak az épület energiafogyasztására.

A hőszigetelő tulajdonságok állandósága

Szórt szigetelés tökéletesen kitölti az összes rést, nehezen hozzáférhető helyeket, amelyeket más szigetelő anyag használatánál nem lehetséges minőségileg leszigetelni, és így a szórt szigetelés megakadályozza a hőveszteséget.

Termikus ellenállás egyértelmű mértékegységet jelent a szigetelések összehasonlításához energiahatékonyság szempontjából.
Az építészeti kutatások bebizonyítják, hogy az átlagos szigetelő anyagoknál a termikus ellenállás idővel jelentősen csökken, amíg a szórt PUR szigetelésnél változatlan marad.
A termikus ellenállás a szigetelés képességet méri, de nem foglalkozik a következő hőveszteség módszerrel-a nem kívánatos levegőátjutással, amely a ház egészen 40%-os energiaveszteségét okozza.
PUR megakadályozza a nem kívánatos levegőátjutást annak a képességének köszönhetően amely, által teljesen kompakt, légmentesen zárt és nem nedvszívó hőszigetelő réteget képez bármilyen szivárgás nélkül.

A puha hab szigetelés használata mint légmentesen zárt anyag az egyik legjobb módszer az épület energiahatékonyságának és hőkényelmének növelésére.
A PUR hatékony szigetelést és légakadályt alkot, minimalizálja a levegőszivárgást az épület szerkezetében,és ezáltal lehetővé teszi a levegőgépészeti eszköz helyes méretének a kiválasztását.
Ez spórolja az elsődleges kiadásokat a berendezésre, és az ezután következő kiadásokat az energiára és a karbantartásra.
A szórt hőszigeteléssel akár 75%-ot is megspórolhat fűtésre és hűtésre az átlagos szigetelő anyagokkal szemben.

Ha számításba vesszük az összes többi kiadást a légmentes termikus környezet kialakítására nyilvánvaló, hogy miért a PUR az előnyben részesített szigetelés, amely a hőszigetelés nagyobb energiahatékonyságát biztosítja.

Nincs penész

Megakadályozza a levegőkeringést, és ezáltal a nedvesség lecsapódását is ami az oka az egészségre veszélyes penész kialakulásának. A penész nedves felületen keletkezik és sok egészségügyi probléma okozója.
A penész spórákat alkot(allergéneket, amelyek különféle allergiás reakciót okozhatnak az asztmát beleértve),irritáló és illó mérgező anyagokat terjeszt(mikotoxinokat).
Ezeknek az anyagoknak a belélegzése károsítja a légúti nyálkahártyát, irritálja a szemet, fejfájást és bőrirritációt okoz.
Penész kialakulását az épületben csak a nedvesség szabályozásával lehet megakadályozni.
Ha már van penész a háztartásban szükségessé válik a penész forrásának megállítása-a magas nedvességtartalom megakadályozása.
Szórt PUR szigetelés állandó légmentes szigetelőréteget alkot , kitölti a falakat és a mennyezetet, és megakadályozza a levegő átjutását, a nedvesség lecsapódását és az ezt követő penész kialakulását.
Egyidejűleg védelmet biztosít az épületszerkezet vagy a tetőszerkezet rothadása ellen, ami garancia a hosszidejű élettartamára.